INFO UNGDOMSKOLENE

INFO UNGDOMSKOLENE
Barnefilmfestivalen 2019 arrangeres fra 29. april til 5. mai. Vi byr på et spennende program for alle ungdomskolens klassetrinn. Vi viser film i ulike sjangere, med ulike spennende tematikk - fra hele verden! På mange av forestillingene vil filmskaperne og skuespillere være tilstede. Enkelte av filmene er uten undertekster eller har engelsk tekst, så her får man språktrening med på kjøpet.

Filmfest UNG er Barnefilmfestivalens ungdomsprogram og arrangeres i 2019 fra 29. april til 5. mai, paralellt med Barnefilmfestivalen. Vi viser et stort og spennende skoleprogram som passer for ungdomsskolene. I år har bekyser festivalen aktuelle problemstillinger som: Sosial kontroll, fremmedfrykt og utenforskap. 

 

10. KLASSETRINN - DEN KULTURELLE SKOLESEKKEN, KRISTIANSAND
Alle på 10. klassetrinn i Kristiansand får tilbud 1 forestilling blant årets Filmfest UNG visninger og ungdomsfilmer på Barnefestivalen. For skoler med behov for busstransport kan dette bestilles. Disse bussturene blir ikke tatt av skolens tilmålte ”DKS – kvote”, men kommer i tillegg. 

 

BUSS TIL ALLE KLASSETRINN PÅ UNGDOMSKOLENE, Kristiansand
Festivalen betaler buss til alle klassetrinn med transportbehov. Vi har satt av en viss sum til busstransport. Så når pengene er ”brukt opp” vil vi ikke kunne tilby buss til flere. Vi ber om at dere hjelper til slik at bussene er så fulle som mulig fra/til skolen. Vi vil også at de skolene som kan gå eller sykle gjør dette, slik at flest mulige kan få benyttet seg av tilbudet som virkelig har behov for dette.

 

SPØRSMÅL?
Kontakt oss på

Finn film

Vi fant 0 filmer som passer søket