Vi leter etter deg!

Vi leter etter deg!
Elsker du å se på film? Er du mellom 10 - 13 år? I samarbeid med Barn i Byen Kristiansand er vi er på utkikk etter deg som vil være med å avgjøre hvem som vinner en av Barnefilmfestivalens gjeveste priser

VI SØKER BARNEJURY 

For tredje gang skal Barn i Byens filmpris deles ut. En forutsetning for å være med i juryen er at du er mellom 10-13 år og tilgjengelig hele festivaluken. Barnefilmfestivalen arrangeres på Kristiansand kino fra 29. april til 5. mai 2019 og er et av Norges største kulturarrangement for barn med over 17. 000 besøkende i 2018. Festivalen varer i 1 uke og viser ca. 100 filmer fra hele verden. Publikum får mulighet til å møte filmskapere fra inn- og utland og delta på spennende filmaktiviteter.

Barnejuryens jobb er å se og bedømme 5-7 filmer, og sammen diskutere seg frem til en vinner. Juryen veiledes og følges av en jurysekretær til enhver tid. Juryen søker sin skole om «gyldig fritak» fra skoleundervisningen for arbeidet som gjøres i festivaluka. Skulle du ønske å se flere filmer enn de som er i konkurranseprogrammet, kan du naturligvis gjøre det. Du og hele familien din vil få festivalpass som gir dere tilgang på alle ordinære festivalvisninger. Dere vil også bli invitert til åpningsseremonien (29.april) og prisutdelingen (4. mai).

 

Er dette noe for deg eller noen du kjenner?

Spre ordet eller send inn en søknad selv! Skriv en filmomtale på ca. en halv side. Velg gjerne din favorittfilm eller den siste filmen du så. Send også en liten videosnutt der du forteller noe om deg selv. Har du en kul hobby? Hva fascinerer deg med film? Hvorfor vil du være med i juryen?

Søknadsfrist: 17. desember.

Send søknad til

Den nye juryen offentliggjøres i neste utgave av Barn i Byen som kommer ut i februar 2019.

 

Finn film

Vi fant 0 filmer som passer søket