Vi leter etter deg!

Elsker du å se på film? Er du mellom 10 - 13 år? I samarbeid med Barn i Byen Kristiansand er vi er på utkikk etter deg som vil være med å avgjøre hvem som vinner en av Barnefilmfestivalens gjeveste priser

Frivillig på BFF

Vi er på utkikk etter deg som er nysgjerrig, utadvendt og motivert til å ta i et tak. Som frivillig er du festivalens viktigste ambassadør og får mulighet til å knytte til deg verdifull arbeidserfaring.

Ledig stilling

Er du vår nye frivilligkoordinator? Vi søker deg som vil lede Barnefilmfestivalens frivilligteam. Du vil være bindeleddet mellom frivilligteamet og festivalledelsen. Snarlig tiltredelse. Søknadsfrist 20. desember.

Filmverksted for barn

Er du mellom 10 og 13 år? Da kan du bli med på et spennende animasjonsverksted i Dyreparken søndag 29. april. Men ikke vent for lenge med å melde deg på - det er kun 25 ledige plasser på hvert kurs.

Kulturministeren åpnet Barnefilmfestivalen

Kulturministeren ønsket de over 600 barna i salen mange gode filmopplevelser og startet nedtellingen: fem, fire, tre, to, en – et kraftig ballongsmell – og årets Barnefilmfestival var i gang!

Finn film

Vi fant 1 filmer som passer søket