BILLETTINFO

Her finner du nyttig informasjon knyttet til billett - og akkrediteringsdetaljer.

BILLETTINFO

BILLETTINFO
Her finner du nyttig informasjon knyttet til billett - og akkrediteringsdetaljer.

VELKOMMEN TIL BARNEFILMFESTIVALEN!

Festivalens informasjonskontor ligger i B-city sine lokaler til høyre for hovedinngangen til Kristiansand Kino. Kontoret er åpent fra tirsdag 25. april til fredag 28. april fra kl. 09:00 – 18:00. På lørdag 29. april er kontoret åpent fra 09:00 til 15:00).

 Akkrediterte gjester henter sin akkrediteringsgsmappe på festivalens informasjonskontor. 

Det må løses ut billett til alle forestillinger i kiosken på Kristiansand Kino. Det er ikke mulighet til å hente ut kinobilletter på festivalkontoret.

Billetter til festivalvisningene er gratis for deltakere med rosa festivalkort. Du kan ta ut én billett til hver visning pr. kort. Et begrenset antall billetter til forestillingene vil bli holdt av til akkrediterte gjester. Antall plasser på hver forestilling varierer, og det kan bli fullt, så vær tidlig ute! 

Merk: En halv time før forestillingsstart blir reservasjonene annullert og billettene lagt ut for ordinært salg slik at publikum kan benytte seg av disse plassene.

Har du en billett du ikke får anledning til å bruke? Vennligst returner billetten til kinoens billettselgere, slik at den kan bli tilgjengelig for publikum. Billettlukene åpner 45 min. før dagens første forelesning og er åpen frem til kl. 21.00 hver dag.

 

Har du noen spørsmål kan du gjerne henvende deg her eller ta kontakt med vår gjestekoordinator:

Rita Louise Haugeland +47 974 27 739 /

 

Finn film

Vi fant 0 filmer som passer søket